Tjenester

Nordland Gear Inspeksjon tilbyr med visuelt inspeksjon beste mulighet for å oppdager feil og mangler i deres maskin. Krevende informasjon for planlegging av vedlikehold er kun tilgjenglig med visuelt inspeksjon. Med et 4mm kamera er det mulig å inspesere alle lager og tannhjuler i et gearbox.

Om girkasse brukes  i fjellet, på lasteanlegg, i valseverk, på knuser, på båt eller i et vindmølle, alt er mulig for Nordland Gear Inspeksjon. Med anledning er det også mulig å jobbe offshore. Sikkerhet står helt øverst og krevende sertifikater er tilgjengelig.

Visuelt inspeksjon gir mulighet å oppdager feil langt før det bi alvorlig og farlig for videre drift. Med 20 år yrkeserfaring i industrimekaniker fag og 10 år spesialisering i girkasseindustrien kan vi gir dere trygghet i planlegging av vedlikehold.

Kostnader for vedlikehold kan holdes så lavt som mulig med visuelt inspeksjon. Det vises flere oppdrager hvor flere millioner NOK ble reddet pga. god inspeksjon, oppdagering av feil, inholdsrik rapportering og praksisorientert anbefallinger.

Selvfølgelig er et god kunderelasjon grundlag for sukksess. Derfor holder vi også kontakt med våres kunder etter et oppdrag for å gir mest mulig støtte i vedlikehold rund girkasser.

 

Gjerne ta kontakt for et nærmere prat eller et besøk på deres anlegg.